Černá hora – hodnocení a recenze

Podívejte se, jak hodnotí středisko Černá hora v Krkonoších ostatní lyžaři, a ohodnoťte ho i vy!

Ubytování Jánské lázně

Vzhůru na Černou horu. Kvalitní ubytování v Jánských lázních.

  • Průměrné hodnocení
  • Začátečníci (1×)
  • Pokročilí lyžaři (1×)
  • Zkušení lyžaři (1×)

Nejnovější hodnocení:

9. 3. 2017 Kalhous Pardubice [90.183.40.---]:
Jánské lázně - Nejhorší lyžování letošního roku. Naprosto kašlou na lyžaře. Upravování sjezdovek už jim za to nestojí. Sjezdovka byla na kaši už v 9.15 hodin.
4. 3. 2015 Martin [81.90.168.---]:
V lyžařském středisku ČH jsem byl v týdnu od 16.2.2015. Od pondělí velké množství lyžařů a tím pádem také šílené fronty na lanovky. Další slabinou je přejezd přes most. Je velmi úzký a viděl jsem tam několik karambolů. Areál je celkem dobrý, ale vzhledem k množství lidí ( i v pracovní dny ) již tento nenavštívím. Chybí další vleky či lanovky.
1. 2. 2015 Roman Šrámek [77.236.223.---]:
Byl jsem v sobotu poprvé zkusit Černou Horu a mám smíšené pocity. Jak už někteří píšou, je opravdu smutné, že tolik polských lyžařů/prknařů (osobně jezdím na prkně), neumí vůbec jezdit (myslím si, že učit by se člověk měl jinde), na sjezdovkách většina z nich klidně v pěti stojí uprostřed sjezdovky, pořvávají, předbíhají fronty za cenu menšího násilí, ale já se nenechal a doslova jsem cca třicetiletou polku odstrčil. Ano vozí do střediska peníze a zřejmě to je prioritní, ale pořád jsou v cizině. Já se takhle nechovám ani u nás, natožtak u nich, či jinde. Cca po 45ti minutovém čekání na lanovku jsem s polskými návštěvníky usedl a jel. Mj.,být kamery v lanovkách, tak jejich přístup jako k věci, je na vyhození a zaplacení nákladů na rekonstrukci kabin. Po výstupu jsem sjel doleva ke kotvě, kde opět polák s polkou kotvu opustili ještě před koncem a málem trefila nezámého pána do hlavy. Co se sjezdovek a sněhu týče, bylo to docela dobré, jen postrádám trochu více zabezpečení. Nikdy člověk neví co se může stát a riziko nečekané jízdy do stromů je docela vysoké. Navíc v odpoledních hodinách, kdy se začínají tvořit muldy. Fronty byly cca do 10minut. Příště navštívím asi jiný areál. Za ty prachy??
26. 1. 2015 M.Procházka [37.48.38.---]:
Nedělní lyžovačka (25.1.15) sníh dobrý, ale byl zledovatělý. Všude stáda neurvalých poláků bez výchovy. Když přejdu, že předbíhali frontu na lanovku a dělali brajgl.. byli nebezpeční na lyžích/prknech. Když odpoledne zmizli, tak se lyžovalo v pohodě na téměř prázdných sjezdovkách. Ceny skipasů docela drahé, parkovné zase levné. Jinak služby v pohodě.
3. 1. 2015 Mira [81.90.253.---]:
Byl jsem na Černé Hoře dnes 3.01.2015. Již o víkendu nikdy. Mam takový dojem, ze cele Polsko dostalo pod stromeček lyže a státní dotaci, aby se jeli naucit do CR lyžovat. Absolutně žádná kultura, chovají jako soudruzi z východu.Ještě terén na nic, s tím se ovšem asi nic dělat nedá. Objednávám stejně jako každý rok Dolomity a do teto destinace už pouze v pracovní den, samozreme v PL.
27. 12. 2014 Sandra [37.188.235.---]:
Zatím jsou na sjezdovkách kameny a je to o skluznici, ale myslím, že při letošní zimě nic lepšího v ČR nenajdete. Snaží se zasněžovat a upravovat, ale ČH má kamennítý podklad a proto je to obtížnější. Já mám celosezonku, když by někdo chtěl, ráda si sním zalyžuji. Jsem pokročilý lyžař a v Janských Lázních bydlím. (pompin@email.cz) Je mi 17 let.
17. 12. 2014 Robert Kadaník [194.12.42.---]:
Nejhorší začátek sezony,technický,nekvalitní sníh.Vzhledem k vývoji počasí bude i hůř.Alpy čekají:-) .
21. 11. 2013 Mitch [94.113.81.---]:
Rozhodně jeden z nejlepších areálů v ČR. Asi jako všude bývají víkendy hodně přelidněný.
5. 4. 2013 Jana [193.86.226.---]:
Ahoj všem, byla jsem si zalyžovat v úterý 2.4.-super. Sluníčko svítilo celý den a sjezdovky prázdné a super upravené.
15. 2. 2013 Radim Vaňousek [90.181.31.---]:
Pamatuji si, když parta zbohatlíků brávala mě a mého taťku na Lysou Horu. Mám na ní dobré vzpomínky, ale Černá Hora mi přijde opravdu lepší. A na sáňkách si nikde jinde v ČR tak dobře nezajezdíte.
28. 1. 2013 Jitka [46.135.68.---]:
Opet skvele...na cechy nejlepsi areal..
31. 12. 2012 xxx [89.190.90.---]:
trapáci
4. 2. 2012 Víťa [90.183.224.---]:
Nejlepší lyžovačka na ČH je týden před vánocema.
31. 1. 2012 Jitka [193.37.131.---]:
tento vikend se na Cerne hore velice vydaril..spousta soutezi pro lyzare..vynikajici podminky na lyzovani,idealni pocasi a fronty tak na 10 min.max. a i ten nejvetsi vztekloun Tajca-nas kamarad,moc nenadaval..uzasna lyzovacka..i po poledni bez problemu..diky
18. 1. 2012 vašek [77.78.69.---]:
joo snih tam ted o víkendu byl skvělí..je pravda ze po poledni ty sjezdovky jsou uz fakt dost narocne sjízdné..ale jinak je to super..
5. 1. 2012 jitka [193.37.131.---]:
zuzano,tak si mas dat panaka,aby jsi to mela veselejsi..jinak je to nejlepsi areal na lyzovani v Cechach..
1. 1. 2012 zuzana [77.78.93.---]:
na ČH jsem byla 31.12. a dojmy jsou hrozné.v noci zřejmě napadl čerstvý sníh a všechny zaskočil, protože sjezdovky byly ráno neupravené,nezlepšilo se to během dne ani o fous, spíš naopak,nahrnuté boule,prolezlé zmrzlé plotny.Špatně značené výjezdy z parkoviště.Přitom na ČH jezdím už mnoho let a vždy za super lyžování, ale letos to bylo asi naposled! za 590,- lyžování fakt nic moc,jela jsem domů dost otrávená
29. 12. 2011 Petr [89.176.147.---]:
může mi někdo říci čerstvé dojmi z černé hory?
27. 12. 2011 J.. [212.209.42.---]:
Jedu zítra /38,170, 58/ Bývá to tam výborné lyžování. Nejede nějaký vysoký aktivní a rychlý lyžař- sportovec? Abys se měla na koho dívat:-)
27. 12. 2011 Zdeněk [89.102.146.---]:
Pájo já už tam jedu:-) Nad 30 mi je a volno na hotelu by se také našlo. Odjezd 28. někdy odpoledne.Tak nechceš jet spíš Ty se mnou? ;-)
25. 12. 2011 Libor [83.240.105.---]:
ahoj Pavlo,tak já bych i klidně jel,kdy?a od kud jsi?Libor.b1@seznam.cz
20. 12. 2011 Pavla [89.204.155.---]:
jak to tam vypada..?da se tam jezdit..?koupila jsem si nove lyze a nechtela bych si odrit skluzavku..A nechtel by ject nejakej kluk se mnou..nad 30?
9. 12. 2011 Tomáš [77.240.177.---]:
doufám že to letos bude se sněhem lepší :) zatím to vypadá slibně a už aby se dalo lyžovat
7. 4. 2011 drak [80.87.188.---]:
Je to tam super.
15. 2. 2011 Dominik [78.45.97.---]:
Jupiii uz se tam tesim
10. 1. 2011 Klára [78.24.11.---]:
Super areál:)

Vaše hodnocení: