Pec pod Sněžkou – hodnocení a recenze

Podívejte se, jak hodnotí středisko Pec pod Sněžkou v Krkonoších ostatní lyžaři, a ohodnoťte ho i vy!

  • Průměrné hodnocení
  • Nehodnoceno Začátečníci
  • Pokročilí lyžaři (1×)
  • Zkušení lyžaři (1×)

Nejnovější hodnocení:

22. 3. 2016 Olga Jeřábková [46.135.23.---]:
Velmi omezeně se ve sněhovém zpravodajství dozvím, jaké a kde jsou upravené stopy pro běžkaře.
11. 3. 2016 Ema [89.233.138.---]:
...byla top sezóna, teda cenově...jinak to top zrovna nebylo:(
11. 3. 2016 Ema [89.233.138.---]:
Byli jsme letos koncem února. Boule v dolní části sjezdovek Smrk a zvláště Zahrádky opravdu šílený, tam by mohla trénovat Nikola Sudová...Vlek na Smrku-docela umění se tam udržet, v místě, kde ho křižuje cesta, šíleně hrbolatý sníh, tak nám to rozhodilo lyže a koukali jsme, že nejen nám, že jsme sebou sekli rovnou do louže :() Problémy na vleku i na Klondiku, tam občas i dost velké ledové plotny. Ale uznávávám, bylo zrovna tepleji a po deštích, pak přituhlo. Ale boule na těch sjezdovkách hrozný, a to již dopoledne. Chválíme lanovku na Zahrádkách a těšíme se již na tu na Javoru. Chtělo by to za ty peníze ještě trochu lepší péči!
8. 1. 2016 Karel Veneček [77.48.60.---]:
Jezdíme se pravidelně lyžovat s celou rodinou a jsme spokojeni s úrovní služeb. Každý den nás vozí rolba z hotelu Tetřeví Boudy.
8. 12. 2015 Martin [78.45.53.---]:
V Pec pod Sněžkou se ještě letos nedá, ale snad to přijde. Jinak checkujte online webkamery na https://www.webkameryzive.cz/evropa/ceska-republika/pec-pod-snezkou . Používám to už dlouho než vyjedu na sjezdovku tak zkontroluju sníh. Letos vidím lyžovačku tak na půlku ledna nejdřív.
27. 9. 2015 Basts [194.12.43.---]:
Na Českých horách jsem nebyl 20 let. A naprosto nic se nezměnilo! Fronta až do pr....a to ještě není sníh! Na moderní lanovku, nedostačující kapacita. Projektant byl idiot kříženej s imbecilem!!!!
10. 1. 2015 hthh [213.192.60.---]:
super
8. 4. 2013 Ivo Svoboda [178.248.253.---]:
Dobře upravené svahy, vstřícná a profesionální obsluha vleků a lanovky, dostatek možností kvalitního občerstvení, další doprovodné služby
21. 3. 2012 Rybka [178.77.232.---]:
Do Pece jezdíme i s našimi dětmi,ale jakoby se s nimi na svahu ani nepočítalo.Ceny skipasů pro děti předražené,přímo příšerné.Pokud bychom chtěli lyžovat na Javoru,není to možné,kotvu vyjedou děti 2x a mají dost.Za ty hrozné ceny by tam měla být sedačková lanovka.Uvažujeme o změně střediska,pokud se situace nezlepší.
9. 3. 2012 Kdosinekde [87.249.144.---]:
Jezdím na večerní na Javor. Upravené to bývá.. jen utrpení je kotva. Udělejte sedačkovou lanovku a je to super. Parkování na večerním neplatím, když vrátím permici.
5. 3. 2012 VMaster [82.117.130.---]:
Děláte si legraci!!, te+d jsem tam byl, od čtvrtka 1.3 2012 obleva jako prase. Sněhu v Peci tak 50cm, co to tady píšete za nesmysly, mimo tratě 230cm, blázníte!!
4. 3. 2012 Marky [193.86.143.---]:
Souhlasím, že se toho moc za 20 let nezměnilo. S parkováním jsem však neměla problém. Asi Vám nikdo neřekl, že když odevzdáte čipovky na parkovišti, tak máte parkování zdarma. Ceny za skipasy jsou šílené a děti počítají jen do 12roků.
2. 2. 2012 Koni [31.133.8.---]:
vcera jsem prijel z Alp byli sme na prkne na nejvysim miste Tyrol kam se da dostat lanovkama a tohle nikde v peci nezazijete ;)
25. 1. 2012 Kamil Brejcha [88.103.134.---]:
V Peci chcípnul pes, vše je tam jak před 20 lety,ubytování na nízké úrovni,problémy s parkováním,které si způsobyli domorodci sami,když spekulovali s pozemky a teď si tam pražská firma diktuje. Rivalské vztahy mezi majiteli.Prostě odraz současné společnosti v Čechách.
21. 1. 2012 Josef Kejna [88.103.134.---]:
Je to zoufalé zlatokopectví na tom parkovišti u Labutě,již tam nikdy nepojedu, za 2 dny parkování jsem zaplatil jako ZTP 375 Kč.Nedá se to srovnat se službami v Rakousku.Fuj těm provozovatelům parkoviště.
18. 1. 2012 Štikarovský Zdeněk [195.178.65.---]:
Pec je milé zimní ministředisko. Celkově působí velmi přívětivě. Sjezdovky jsou denně upravovány na rozdíl od doby před dvaceti lety, kdy to bylo otřesné. Nyní bych měl výhrady proti kotvovému vleku na svahu Javor 1 a 2. Měla tam být sedačková lanovka. Parkování půjde asi těžko vylepšit, snad jen podzemní parkoviště. Ceny lyžařských vleků stále vyšší. Každý, kdo umí počítat ví že zisky musí být obrovské tak proč? Možná je cílem provozovatelů vyhnat zákazníky do Rakouska, Itálie ,Francie. Krkonoše nebudou nikdy Alpy, tak by měli uvažovat i provozovatelé skiareálu Pec. Do Pece jezdím přesto rád. Ze zmíněných důvodů však navštěvuji i jiná střediska v zahraničí.
28. 12. 2011 EDIEE [46.13.46.---]:
Pec?? no prostě bombový středisko všeho dost i na freeride se přijde takže pro mně no.1 :]
6. 12. 2011 Draculaura [78.45.4.---]:
Pec pod Sněžkou je me nej oblibene stredisko a vse OK. :D
19. 2. 2011 Sharlot [83.69.33.---]:
Pec je sice jedním z nejznámějších našich zimních středisek, ale vzhledem k nedostupnosti většiny chat i sjezdovek pro automobilovou dopravu mě už vůbec neláká... Všude jsou problémy s parkováním, sedačkových lanovek je minimum, zkrátka za srovnatelnou cenu raději třeba Rokytnice, nebo nejlépe Alpy.
21. 1. 2011 Míla [77.48.104.---]:
Pec pod Sněžkou patří mezi moje nejmilejší horské středisko.Není naco si ztěžovat vše je ok.

Vaše hodnocení:

Ubytování v Peci pod Sněžkou

Dovolená na lyžích v Peci pod Sněžkou. Ubytování si vyberete.