Špindlerův Mlýn (Svatý Petr) – hodnocení a recenze

Podívejte se, jak hodnotí středisko Špindlerův Mlýn (Svatý Petr) v Krkonoších ostatní lyžaři, a ohodnoťte ho i vy!

Ubytování Špindlerův mlýn

Na lyže do Špindlerova mlýna. Ubytování za hubičku!

  • Průměrné hodnocení
  • Nehodnoceno Začátečníci
  • Pokročilí lyžaři (1×)
  • Zkušení lyžaři (1×)

Nejnovější hodnocení:

22. 2. 2017 Silviano [90.230.145.---]:
Asi se budu opakovat, ale tohle co ve Spindlu jsem jeste fakt nevidela. Nastesti jsem nemusela platit permici jinak bych odjela po prvnim dni. Ne jen ze napr. Zachody Hromovka je takovej humus ze by si clovek radeji ulevil venku, dole v baru chteji za male pivo, maly rum a 1dcl cokolady 250 kc, jeste k tomu treba neni v zadne ze skiarealovych restauraci wifi? Na ceduli je svickova za 219 Kc a u kasy vam napocitaji knedliky za 65 Kc?? A ve finale vam jidlo prinese argentinsky dobrovolnik, ktery pracuje za jidlo? WTF? A VIP? To je jako kdo? Nejaka husa co se postavi pred Audi bar a pozuje? No jiste v Alpach by po ni totiz nestekl ani pes takze se musi jezdit masirovat do trapneho Spindlu. Nikdy vic...
26. 12. 2016 Michal [88.102.78.---]:
Dne 25.12.2016 jsem se po mnoha letech vydal na lyže do Špindlu. Nečekal jsem nic extra a tak jsem byl připraven na vše nejhorší co se o Špindlu říká. Moje zkušenost předčila i ty nejhorší scénáře. Vynechám jak je to drahé, ale nemohu vynechat jak je to drahé vzhledem ke službám které za skipas dostanete. To že sjezdovky jsou neupravené beru, sněží, nedají se dělat zázraky, naučte se lépe lyžovat. To že čaj stojí 75 Kč ok, nebudu si ho kupovat ani pro svoje děti. Také to zkousnu. Ale vadí mně arogance obsluhy vleků když za svoje peníze si musíte sednout na sedačku která je celá od sněhu který studí do zad i na zadek. Přitom stačí aby provozovatel důsledně zdvihal nahoře lavici aby na ni cestou dolů nesnežilo. Děti nechtějí potom lyžovat protože jsou na na místech na sezení a na zádech celí mokří. Nebudu tady nadávat, nic to nepomůže, české hory mám moc rád, ale na sjezdové lyžování do Špindlu už nikdy. Při porovnání s každotýdenním prodlouženým víkendem v alpách tak musím konstatovat že cena - výkon ve Špindlu hrubě propadá a už nás tam nikdo nedostane. Celou dobu ve Špindlu když jsem viděl VIP mně napadala Orwellovská myšlenka: "Všichni jsme si rovní, ale někteří z nás jsou si rovnější." Přeji majitelům areálu mnoho spokojených hostů, ale já ani moje rodina mezi nimi už nikdy nebudu eme. Omlouvám se ale je to poprvé v životě co píši hodnocení. Lyžuji od 4 let od malička, to je 53 let.
15. 12. 2016 Ing. Ten co se už nevrátí [217.11.241.---]:
Hrůza, otřesný, sjezdovky neupravené, jídlo hnus velebnosti, A CENA 890,- za pas.....??? Jste normální ??? Tak drahé není ani Rakousko a tam je to vše TOP.!!! České hory - nikdy, nikdy, nikdy, a taky se nikdy nevrátím, a všem budu říkat jak je to u vás drahé opakuji drahé a všechno stojí za prdlajs!!!
8. 3. 2016 jarda [5.102.48.---]:
Naprosta neucta k obycejnym lidem.Sjedovky neupravene, jidlo v bufetech naprosto nepozivatelne a ty napisy VIP jsou na zalobu. Uz se nikdy nevratim.
2. 3. 2016 Nika [90.180.37.---]:
Naprostá katastrofa. Lyžování zde jen za trest. Čekání na lanovku 25- 30 min, sjezdovky neupravené. Na celodenní pas za 850 Kč jsme sjeli jen 3 x a raději dost. Rozhodně naše poslední návštěva. Nejsme dost bohatí, aby jsme si mohli dovolit vyhazovat peníze za podprůměr.
27. 2. 2016 niky [83.208.80.---]:
po revoluci paradni stredisko za babičku,dnes totalni sračka pro sráče
3. 2. 2016 Pavel [193.85.164.---]:
VIP nejezdi do Špindlu, není tam za co utrácet. Služby až na pár vyjímek jsou tam navoněná bída. Utratit dvacet tisíc za víkend v malých překlidněných kopcích s hnusnou klobasou k obědu není VIP, ale blbost. Najezdit 40km nebo 10 je rozdíl. Je to sice blízko, ale přesto ztráta času.
1. 2. 2016 David [84.246.161.---]:
Nejhorší lyžařské středisko v ČR. Špatně upravené sjezdovky, fronty, drahé občerstvení a neskutečně drahé skipasy. Srydte se! Zlaté Francouzské Alpy. Na lyže nikdy v ČR!
19. 4. 2015 erika [82.209.28.---]:
Moc dekujeme za krasne lyzovani.
1. 2. 2015 Milan [213.220.246.---]:
Na sjezdovkách muldy a návrat k socializmu za kapitalistické ceny. To je trend posledních dvou let. Zimní Špindl prostě už ne!!!
30. 12. 2014 Jarda [37.48.34.---]:
Jezdime s rodinou pokazde tak na tri dny , vzdy se predem informuji zda v hotelu Praha nebo prilehlem okoli nebude parit Veresova nebo Topolanek s Janouskem a Romanem a jim podobni , vzdy mi recepcni hotelu ochotne sdeli jestli tato verbez bude pritomna . Oni jich totiz maji take plne zuby .
16. 12. 2014 Helena Liptáková [89.190.37.---]:
Přečetla jsem si několik hodnocení Špindlu a musím se vším souhlasit.Přátelé lyžaři, nejezděte tam,to je jediné co můžeme udělat. za svoje peníze určitě všichni chceme kvalitní lyžování byť třeba i na malých českých kopcích. Tisíckrát raději pojedu do Rakouska, Itálie nebo Francie, kde si zákazníků váží, sjezdovky jsou upravené a služby na sjezdovkách kvalitní a k dispozici v rámci permanentky. Ne jako ve Špindlu, kde musíte toalety hledat a pak ještě zaplatit další peníze, parkové, otřesné jídlo atd. Ať si do Špindlu jezdí takzvaní čeští ubozí VIP a šlapou si tam na paty. My pojedeme na jiné sjezdovky.
16. 6. 2014 Petra Slezáková [31.30.48.---]:
A co čekáte, dementi! Kam jste to nechali zajít, tam to je.... Jsem rodák a je mi z toho tady špatně, ale když nebudou lidi ovce, tak se možná začne něco dít... Nechejte si to líbit,... Ale pak si nestěžujte....
5. 3. 2014 Mirek [77.48.148.---]:
Vážení STYĎTE SE!!! Byl jsem v únoru ve Špindlerově Mlýně na týdenní rodinné dovolené. Musím přiznat, že jsem byl opravdu zklamán. Vidím, že „nenažranost“ a potřeba vydělat za každou cenu je zde opravdu nepřehlédnutelná. Abych má slova upřesnil. Svým dospělým dětem jsem koupil čtyřdenní skipass. Sám jsem si, vzhledem k mému zdravotnímu stavu, chtěl zalyžovat pouze dopoledne. Nemáte šanci si koupit skipass pouze na dopoledne. Buď si koupíte celodenní skipas (750,-) nebo vratný skipass. U vratného skipassu si ovšem musíte připlatit, protože celodenní vratný skipas stojí 850,- a pokud jej vrátíte do 4 hodin (což odpovídá cca dopolednímu lyžování) vrátí vám 170,-Kč a vy se dostanete na cenu 680,-Kč. Takže rozdíl mezi celodenním a 4-hodinovým skipassem je pouze 70,-Kč. Pokud zvolíte odpolední lyžování na 4 hodiny (12.00-16.00 hod.), můžete si koupit na tuto dobu skipass, ale v hodnotě 640,-Kč, což je o něco levnější než opět zmiňovaný celodenní za 750,-Kč. Zvolil jsem tedy turistiku. Chtěl jsem se nechat vyvézt lanovkou na Medvědín a odtud pokračovat po svých. To vám vezme chuť, když přijdete k pokladně a chcete pro sebe a svou partnerku koupit pouze jednu jízdu. Jedna jízda pro jednou osobu 200,-Kč. Jen pro srovnání: jedna jízda lanovky z Nové Pece na Sněžku, délka lanovky 3.709 m, je za 210,-Kč a pro ubytované hosty 170,-Kč (sleva KARTA HOSTA). Jedna jízda lanovky ze Špindlerova Mlýna na Medvědín, délka lanovky 1.910 m, je za 200,-Kč (sleva žádná). V pátek, kdy mým dospělým dětem končila platnost skipassu, jsem se rozhodl to přece jen vyzkoušet a zkusit se postavit na lyže. Můj syn zůstal na hotelu a já šel na 3 hodiny lyžovat. Na obědě jsme si vyměnili pozice, můj syn šel lyžovat a já navštívil bazén a wellness v hotelu, kde jsme byli celý týden ubytováni. Můj syn se vrátil po chvíli s tím, že mu zablokovali skipass, protože tam mají mou fotografii z dopoledního lyžování. Nebylo mi jasné proč, když po celou dobu na skipass jezdila stále a pouze jedna dospělá osoba. (Pozn.: pochopil bych, kdybychom si prohazovali skipass přímo na svahu). Došel jsem za obsluhou Skiareálu a ptal se, jakým právem zablokovali mému synovi skipass? Doložil jsem účtenkami, že v době kdy můj syn jezdil na vlecích, já byl skutečně v bazénu a ve wellness, tudíž na skipass jezdila stále jedna osoba. Smutné je, že obsluha sama ohodnotila tento postup jako „prasárnu“, ale že obrátit se musím na jejich vedení. A „Fast pass“ – ukázka jak se zvýhodňují majetnější lidé a obyčejní se nechají stát ve frontách. Čtenáři tohoto hodnocení, promiňte, že jsem se takhle rozepsal. A představenstvo Skiareálu? Zamyslete se, prosím!!!!!
21. 2. 2014 Ivan [109.81.176.---]:
na lyže bych se do střediska nikdy nevrátil, katastrofa od zastaralých sedaček bez bublin po úzké a nebezpečné sjezdovky bez jakýchkoli sítí všechny upřímně lituji kteří zde lyžují
26. 1. 2014 Robert [194.228.13.---]:
Komunisticky skanzen, ve kterem se byvali cisnici, taxikari a jini hochstapleri stali podnikateli a snazi se vas presvedcit, ze hospoda ctvrte cenove se shnilymi knedliky je luxusni restaurant. Nesmyslneba primo bizarni ceny. Panoptikum hnusu, uz nikdy vice.
25. 1. 2014 Jan Maštovský [88.100.144.---]:
Jsem zvědavý kdy někoho napadne,že VIP vchody určené pro elitu národa je v hrubém rozporu z listinou lidských práv i obchodního zákona.Chápu,že oni stát frontu s obyčjnýma lidma nechtějí,ale vysvětlete to žákům na lyžařském kurzu.Tato vymoženost naší elity není ani v Aspenu.
20. 1. 2014 Dan [78.102.85.---]:
ten kdo napíše že Špindl je výborný tak asi nikdy v životě neby v Alpách nebo je to debil jinak nic zoufalejšího jsem v životě neviděl ,sníh nemají jen lžou 70%zavřených sjezdovek kamení a bláto místo sněhu ….fuj proč to nezavřou a nechají vás zničit lyže ? Protože chtějí pořád vydělávat na vás tak mě už tam nikdy neuvidí……..
20. 1. 2014 Mike [78.102.85.---]:
hrůza,ceny jako v Aspenu pořád lžou sníh nikde bláto a kamení na sjezdovce funguje 30% ale ceny 100% raději být doma než ve Špindlu….fuj
28. 12. 2013 RIchard Ml.Bol. [81.25.17.---]:
Zoufale a předražené středisko bez hotelových služeb na úrovni pokud jej porovnam s Beskydy nebo Jeseníky .Personal ve většině pripadu otrávený ,hotely od 3+ staré vybydlene jako ze na urovni .Volim tedy raději druhou stranu republiky i kdyz je to dál ,ale zážitek ze služeb ,jídla a cen všeho se vyplatí .
23. 12. 2013 pavel [77.48.77.---]:
redrazen kvalia verene zachodky na kraji prahy .S lizarskym strediskem cerveno horske sedlo ,kouty nad desnou snad nema ani cenu porovnavat- ceny prijatelne sjezdovky dokonale upraveny perzonal ochotny .priroda dokonalost sama doporucuji
21. 11. 2013 Mitch [94.113.81.---]:
Dobré středisko za přemrštěnou cenu. Bezva snowpark i U-rampa.
28. 12. 2012 Vašek [85.160.1.---]:
Vezmu-li v úvahu cenu permanentky + poplatek za parkování + další poplatky za "nadstandard" typu použití toalety, potom je Špindl vzhledem k délce a kvalitě sjezdovek bezkonkurenčně nejdražší středisko. Taky nemohu zapomenout na opravdový gurmánský zážitek u špinavého bufáče s nestoudně předraženou klobásou :o)). A ty fronty na vlek, to je taky příběh sám pro sebe. Název "Český Aspen" je opravdu dobrý vtip. Proto volím raději Val-di-Fiemme, Zilletal nebo Schladming, kde je poměr cena/servis o dest pater výš. Na Špindl nejsem dost VIP, takhle vyhazovat peníze si fakt nemohu dovolit...
28. 12. 2012 Radim [37.188.227.---]:
Souhlasím se Zdeňkem a Ivanem, Špindl si hraje na top středisko, ale úroveň je opravdu žalostná. Párek a smažený sýr je tam absolutní vrchol gastronomie, obsluha neochotná, nepořádek. O cenách nemluvím, jsem ochotný si za kvalitu připlatit, ale to rozhodně není případ Svatého Petra. Navíc i ceník dostál "vylepšení" ve formě zrušení hodinových permanentek, nevím po jakém vzoru (ve všech střediscích zcela běžná věc, dokonce i v ČR). Cíl je jasný, vydělat co nejvíce s co nejmenší námahou. Nezbývá, než se poohlédnout jinde a jezdit tam, kde zákazník něco znamená a kde vlastník do areálu investuje.
25. 12. 2012 Zdeněk a Ivan [85.207.34.---]:
Již mnoho let navštěvujeme evropská lyžařská střediska jak v Alpách tak v Krkonoších.Dosavadní zkušenosti z letošní sezony:po zahájení hlavní sezony byly zvýšeny pouze ceny,ale kvalita provozu areálu ve Špindlerově mlýnu podprůměrná, více jak polovina sjezdovek Hromovka, Sv.Petr, Medvědín zůstala uzavřena. Proč nebyl provozovatel vstřícný k návštěvníkům, tak jako třeba v Beskydech, kde nechali ceny vedlejší sezony dokud neotevřou většinu sjezdovek. I úroveň ostatních služeb zaostává ve srovnání s alpskými středisky, např. zpoplatněné toalety Sv.Petr-Pláně , celý den nedoplňované papírové utěrky va WC Hromovka dolní stanice...Skiareál ve Špindlu připomíná perlu lyžařských středisek v Čechách pouze nastavenými cenami, úrovní služeb se se propadá do šedého průměru.
5. 3. 2012 Karel [90.177.61.---]:
Vynikající a největší skiareál v ČR! Lze srovnávat s menšími středisky v Alpách...
17. 2. 2012 V,I.P [78.80.91.---]:
Hey, já nevím co tady řešíte :D...Buď máte prachy nebo nemáte! Nic jiného v tom není! Jinak Špindlerův mlýn sou snad nejhezčí hory v česku! A má se tu prát hodnocení na sjezdy! A né že vy nemáte prachy!
1. 2. 2012 Tibor SMX [194.139.171.---]:
Na vleku a na sjezdovce tolerují jen lyže a snowboard. Nic jiného. Pokud přijedeš na SMX nebo snowscootu, nejsi vpuštěn. Velké zklamání. A to přestože tam v létě jezdíme na downhill a necháme je vydělat. Pan Beran jako vedoucí areálu by se měl zamyslet. Na sněhu se nejezdí jen na lyžích, nebo snowboardu. Jaktože to jinde v CR a v Evropě jde, ale ve Špindlu taková omezení existují? Pokud by byla v hodnocení nula, tak bych ji dal. Velké zklamání z přístupu vedení a některých vlekařů. Ostatní střediska by vám mohla jít svou tolerancí a nepředpojatostí vzorem.
3. 1. 2012 Jirka [194.228.7.---]:
DO Špindlu jezdím pravidelně už několik let, nepatřím mezi žádné VIP a přijdu si tam naprosto normálně.
1. 1. 2012 pufon [84.42.157.---]:
To mas pravdu, ale porovnej si kvalitu služeb. Navic na Sumave nebo v Alpach se na tebe vlekar usmiva, kdezto tady ti svym namachrovanym vyrazem dava najevo ze jsi pro nej jen prostredek zisku.
31. 12. 2011 tomáš [78.102.206.---]:
Zazobanec nejsem , ale myslim si že co se týče ceny permice a toho co počtu sjezdovek co nabízejí tak maj úplně normalní ceny.poloviční střediska mají celodení permici za 570-,.
31. 12. 2011 pufon [84.42.157.---]:
nechapu souvislost mezi pracovitosti a chovanim se na sjezdovce jak idiot
30. 12. 2011 martin [84.42.157.---]:
...jako mi? Ty se vrať do školy inteligente.
27. 12. 2011 petr [178.209.138.---]:
tak makej at se maš jako mi
10. 12. 2011 Adam [90.178.125.---]:
naučte se radši lyžovat a nepište sem tyhle nikoho nezajímající kecy!
9. 12. 2011 VIP [85.70.171.---]:
Kdo není tzv. VIP tak jen fnuka. Delejte neco pro to abyste se meli lip. Je fajn moci si doprat vic.!
8. 12. 2011 Rene [88.102.183.---]:
Nejsem vip a jsem tam v pohode. Musis se Ondro vic snazit
4. 12. 2011 Ondřej [201.191.97.---]:
fuck VIP!To je můj názor!ať jsou kdekoliv :)
28. 3. 2011 Marek [88.103.44.---]:
Na jednu stranu je VIP, na druhou mi přijde špindl i pro normální lidi. Permice možná dražší (ja ji mám za 500 na isica takže pohoda), jinak ubytko se tam dá sehnat normal jakbysmet a večerní bary typu dolská atp. mi přijdou pro normální lidi jak dělaný :)Záleží jak tam člověk jede, dá se tam vystačit fakt s málem...
24. 3. 2011 Honza [84.19.71.---]:
To je myslím věcí názoru :-) Ostatních si nevšímám a je mi jedno co si o mne myslí... VIP neVIP všichni jsme lidi
27. 1. 2011 lucie [85.71.203.---]:
pravdu mas spindl je peknej ale normalni clovek si tam pripada uboze
21. 1. 2011 Květa [77.48.104.---]:
Špindleruv Mlýn se bohužel stal druhýn domovemVIP takže normální člověk tu nemá šanci.

Vaše hodnocení: