Telnice – hodnocení a recenze

Podívejte se, jak hodnotí středisko Telnice v Krušných horách ostatní lyžaři, a ohodnoťte ho i vy!

  • Průměrné hodnocení
  • Začátečníci (1×)
  • Pokročilí lyžaři (1×)
  • Zkušení lyžaři (1×)

Nejnovější hodnocení:

16. 1. 2017 ggg [178.77.196.---]:
gg
16. 1. 2017 h jhfh [178.77.196.---]:
gg
16. 1. 2017 ttzzz njh [178.77.196.---]:
hh
21. 4. 2016 Jana [31.186.184.---]:
Plně souhlasím, s tím, co zde napsal Zdenál63. Předpokládám, že jeho hodnocení restaurace se týkalo Chaty u vleku, kde jsme v minulosti i nocovali. Také nechápu, jak takového zařízení mohou hygienici nechat v provozu. Všude se povalovalo neskutečné haraburdí. A to jste ještě nebyli ve sprchách. Plíseň a špína kam se podíváte. Přikládám fotografie: http://soul17.rajce.idnes.cz/Telnice%2C_Chata_u_vleku/# Není to přitom zmlsaností Alp. Znám menší česká střediska s ještě s kratšími sjezdovkami, kde se cítím skvěle - například Klíny. Tam se cítím nadmíru dobře, jako v 21. století. Telnice už nikdy.
8. 3. 2016 Petr Novák [90.179.244.---]:
Telnice se stala smutným odrazem lidí, kteří chtějí pouze vydělat co nejvíce peněz. Vúbec to zde neodpovídá standardním službám jiných středisek v čechách. Jsou zde předražené ceny skipasů pro děti (jiná střediska mají využití dětských parků zdarma nebo jsou omezeny věkem popř. výškou). Předražená výuková lekce pro děti. Jídlo, WC, upravení sjezdovek "no comment". Jedním slovem hrůza.
24. 1. 2016 Blanka [80.250.6.---]:
Jezdíme do Vysokého zde jsou krásné sjezdovky upravené toto hrozné silnice neupravené,vnučce jsem zaplatila školu kde se nezajímali o její jméno nakonec jsem zjistila že jezdí sama,nikdo se jí nevšímal.už nikdy vice, to už opravdu raději na ten Malečov
15. 1. 2016 Petr [93.99.198.---]:
cena neodpovídá lyžařskému prožitku, na tak malý areál by měla být cena určitě nižší, chápu že byla investice do nové lanovky, ale i přesto mi hlavně cena dětského skipasu příliš vysoká
8. 1. 2016 Martin [109.202.88.---]:
Jedna velká zlodějna. Ceny neodpovídající službám (které se ale zlepšily).
17. 1. 2013 Mára [193.193.172.---]:
Není to rozhodně tak hrozné jak níže uvádějí "lyžaři" zmlsaní Alpami, nicméně se domnívám, že poměr výkon cena není moc odpovídající vzhledem k terénům, jejich úpravě a velmi starým vlekům. Vydržím tam max 2,5 hodiny, i tak se mi to zdá za 250,- absolutně neadekvátní (obvykle cca 10 jízd na tatrapomě z roku 1980?-teda když není fronta...). Nezkušený lyžař si Macháčka moc neužije - často plotny/boule moc lidí na úzké sjezdovce, o carvingu nemůže být moc řeč. Slalomák v provozu jen někdy a zpravidla jen dolní část... Pro děti je to zase celkem ok - jak Meva tak Cvičná (teda vyjma velmi nebezpečného dojezdu!). Pohostinství nehodnotím, stánky jsou standard (když jsou teda zrovna otevřené...) Z dnešního hlediska rozhodně podprůměr, dávám 3 hvězdy - z nostalgie a taky proto, že běžkařské terény v okolí jsou většinou dobře upraveny.
27. 12. 2012 Marcela [81.30.247.---]:
Pan Kakamil a Urputný Pavel by se měli vrátit do školy a zopakovat si gramatiku českého jazyka. To je opravdu ostuta národa. Jinak do Telnice se teprve chystám, tak se vyjádřím po návratu. Hezký den.
22. 12. 2012 Urputný Pavel [193.85.12.---]:
Sleduji, toto středisko 20 let, muj názor je takový, že před 10 lety se zde zastavil čas, ale jak v čem. Ve vybavení a údržbě střediska ano. Ceny hrůza, začali to tu řídit novodobý zlatokopy,hlavně at jdou peníze do kapsy a né do střediska. Pozemky se zde prodávají pro stavbu chat vyvolených, který nemají žádný vztah k středisku. Prostě hrozný, chtělo by to jiné vedení střediska.
13. 12. 2012 Kakamil [90.180.113.---]:
Když tady čtu ty komentáře,tak se musím jen smát.Lidi jsou ruzní ale jestli někdo píše o telnici že je děs hruza tak je to pííííííp! Nezlobte se na mě ale jezdím tam už 6 let a nemužu si stěžovat,naopak sjezdovky co já vím byli vždy upravenné a cenově je to bomba.a parkoviště přeci si tam jdu zaližovat a ne komentovat parkoviště.Co se týče hospody tak velmi dobře vaří a to za rozumné peníze. Jak jsem řekl lidi jsou ruzní závistiví a hrají si kdo ví na co.Ta dnešní doba,ach jo samí debilové
2. 4. 2012 Zdenál63 [193.86.190.---]:
Po neustálem přemlouvání od přítelkyně z Ústí jsem svolil a přijel na tu slavnou Telnici ... V Čechách jsem naposledy lyžoval před 30-ti léty. Nějaké očekávání bylo to ano.....Přeci jen jsem si zavzpomínal jak se lyžovalo před 30-ti léty.. to že bych byl zmlsaný Německem a Rakouskem, to asi néé, spíše jsem za tu dobu zvykl na nějaký standard.No ale po zaparkování..noo prostě jsem myslel že jsem cestoval v čase, bohužel néé do budoucnosti, ale o 40 let zpět....Hrůza,parking v Lednu neuklizen a pod vodou, na Fisce se nesmělo lyžovat a vedle ten vlek nestíhal,sjezdovky pořádně ani neoznačeny a neupraveny. Po dotazu jestli ta rolba vůbec je pojízdná a kdy se projížděla po sjezdovkách naposled bylo s úsměvem odpovězeno ..nooo jééé....dyk je to ještě dobrý..ale vyčetl jsem i další odpověď a trochu více v té tváři vlekaře:-)) No proatě hroznééé..hroznéé, hroznéé....Takže celodenní výlet byl zkrácen na 2 hodiny a přítelkyně si chtěla dát s mamkou svařené víno a oběd v přilehlé restauraci....Otřesná zkušenost...Tam tomu místu se hygienici snad vyhýbají na 100 honů...Toalety hrůza, místnůstka přetopená, nahňácáno stolů,jen aby se tam vešlo co nejvíce lídí... Můžete mne odsoudit, že toho nadělám a že to moc prožívám....tak ať,myslete si co chete,ale na Telnici opravdu nezapomenu..bohužel ale,vzpomínat tak jak bych chtěl na ní rozhodně nebudu,tak jako mne tam již nikdo neuvidí.!!
12. 2. 2012 Vaclav Novák [89.103.94.---]:
tragedie!!!
12. 2. 2012 Míša Meli [178.77.204.---]:
v týdnu na odreagování vcelku dobré, ve dnech volna šílené fronty. Hlavní vlek absolutně nestíhá nápor lyžařů.
14. 1. 2012 Milan Nekvášek [109.202.88.---]:
Jedno z nejhorších lyžarských středisek v ČR.Kvalita a připravenost sjezdovek koresponduje s uváděním nerelevantních až zavádějících informací o sněhových podmínkách. Tel. číslo uvedené k získání více informací o klimatických podmínkách je pouze formální, prakticky se nedovoláte.
11. 1. 2012 bart111 [88.103.199.---]:
Oba předchozí mohou zainvestovat a středisko zvelebit.Je to super výdělek,když sníh je sotva 3 měsíce v roce,mají se zaplatit lidi a modernizovat.Za co?
4. 1. 2012 jk [81.30.245.---]:
Podprůměrné středisko, zastaralé vybavení, služby neodpovídají současným standardům.
14. 2. 2011 Vladimír Veselý [94.113.45.---]:
Vleky v Telnici jsou spíše stará, rozhrkaná zařízení a silně volají po modernizaci a větší péči.Také udávaná výška sněhu mimo sjezdovky -50cm- je desetkrát menší.Ztěží stačí na běžky.

Vaše hodnocení: